(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

A 15 legjobb ingyenes applikáció Androidra

phonefanatics.blog.hu @ 2017. július 21.

 

Talán az Android legnagyobb ereje az applikációs hálózat sokoldalúságában rejlik. Bőven több mint egymillió applikációt tudunk letölteni a Goolge Play áruházból, amelyek már billiószor le lettek töltve több millió ember által a világon. Hasznunkra válhat a produktivitás, szórakozás, információ szerzés és funkcionalitás szempontjából egyaránt. Mindazonáltal számos olyan program van, amelyre semmi szükségünk. Hogyan válasszuk ki a leghasznosabbakat?

Nos, pontosan ezért gyűjtöttük neked össze 2016 legjobb 15 ingyenes mobil applikációját.

1. Weather

A Weather, ahogy a nevében is benne van, egy komplett időjárás jelentő applikáció. Remek design-al és számos funkcióval rendelkezik. Érdekes tényeket láthatunk benne a meteorológiáról.  Egy rendkívül attraktív design-al van ellátva és számos hasznos widget közül is választhatunk.

2. Alto

Egy igazán remek kis email applikáció. Az Alto segítségével be tudsz lépni és használni tudod az összes email fiókodat a telefonodon. Kvázi egyesíti neked a különböző szolgáltatóknál lévő fiókokat is. Jelenleg POP3, IMAP, Outlook, iCloud és Exchange levelezést támogat, de biztosan bővülni fog ez a paletta, hiszen egy nagyon gyorsan terjedő programról beszélünk.

3. AppLock

Az AppLock szintén egy ingyenes program, amely számos opcióval érkezett a Google Play áruházba. Ha fizetsz érte, megkaphatod a prémium funkciókat, hirdetések nélkül. Amennyiben nem fizetsz, akkor is használhatod ezeket a funkciókat, de látni fogod a különböző hirdetéseket. Az applikáció működése halálosan egyszerű (ebben is rejlik az ereje ) Egyetlen funkciót lát el: Segítségével jelszóval védhetsz le minden programot a telefonodon, elrejtve azt a kíváncsi szemek elől.

4. Feedly

A Feedly egy azok közül az új appok közül, amiket mindenképpen ki kell próbálnod! Rss olvasóként funkcionál, tehát feliratkozhatsz vele annyi weboldalra, amennyire csak szeretnél, hogy folyamatosan értesülj a frissítésekről. A legjobb dolog az benne, hogy központosítani tudsz mindent, ami érdekel egy adott helyen és szuper egyszerű használni!

5. The Google Drive Suite

Ki ne ismerné a népszerű Google Drive-ot? Viszont mi az a Suite? A Suite tulajdonképpen minden olyan programot jelent, amelyet a Drive-ba csak integrálni lehet: Google Docs, Google Slides, Google Sheets, Google Photos és Google Keep. Természetesen ezeket főleg irodai használatra szokták letölteni, de könnyedén tudsz fotókat is tárolni 15GB- ig a drive-on. Érdekessége, hogy remekül optimalizált, kevesen tudják, hogy telefonon is könnyen és gyorsan használható ez az alkalmazás.

6. Google Opinion Rewards

Erről az alkalmazásról biztosan kevesen hallottatok. Nem is csoda, hiszen a leginkább alul értékelt programok között van a Play áruházban. Pedig egy különösen izgalmas applikációról beszélünk! A rewards-ot telepítés után csak egyszer nyitod meg. Ezt követően napközben kérdéseket tesz fel neked véletlenszerű időpontokban és minden megválaszolt kérdést credit-tel jutalmaz, amit el tudsz költeni a Play store-ban! Semmi kalózkodás, ennek a programnak a segítségével hozzájuthatsz prémium programokhoz is teljesen ingyen. Arra mindenképpen figyelj, hogy a creditek egy év után lenullázódnak, tehát nem várhatsz az örökkévalóságig a költéssel!

7. Groupon

Az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt kupon applikáció az android felhasználók között. Használata rendkívül egyszerű. Kiválasztod a kupont, amit fel szeretnél használni, majd megmutatod a telefonodon a boltban. Ezt követően meg is kapod az ígért kedvezményt az adott termékre. Nincs minden jelentéktelen apróságra kupon benne, de minden forint, amit megspórolsz az egy plusz forint, amit megkeresel!

8. Kodi

A Kodi egy olyan média központ, ahol zenéket, filmeket, fotókat tudsz tárolni és rendszerezni. Teljes képernyős, letisztult design jellemzi, ezért leginkább okos TV-k esetében ajánlott a használata és a nagyobb képernyőkön. Azokon viszont nem maradhat ki a repertoárból!

9. LastPass Password Manager

A LastPass egy kihagyhatatlan jelszó tároló. Minden jelszavadat, felhasználó nevedet, amelyet valaha használtál gondosan elrejti a mester jelszavad mögött. Bizonyára veletek is előfordult már, hogy a több tíz vagy húsz jelszó közül nem tudtátok pontosan mit, hol használtok. Ezzel a programmal ez nem lesz probléma többé.

10. MyFitnessPal

A MyFitnessPal az egyik legjobb elérhető egészség központú alkalmazás a piacon. Rendkívül széles skálán fedi le az egészséges életmód szempontjait. Kalória számláló adatbázisában több mint 5.000.000 különböző ételnek jut hely és tartalmaz recept importálást is, tehát létre tudod hozni a saját szakácskönyvedet!

11. Pocket

A Pocket egy kihagyhatatlan program azoknak, akik rendszeresen szörföznek az interneten. Lehetővé teszi linkek, képek és olyan tartalmak későbbi ( akár offline ) elérését, amelyekkel korábban már találkoztunk. Úgy kell elképzelni mint a böngészési előzményeket, csak egy sokkal átláthatóbb és jobb rendszerben, kifejezetten telefonra optimalizálva! Arról nem is beszélve, hogy a mobil internet nagy részét is meg tudod spórolni vele. Offline módban is tudsz böngészni bizonyos mennyiségű tartalmat a Pocket segítségével.

12. SwiftKey Keyboard

Biztosak vagyunk benne, hogy ti is szerettétek volna már lecserélni az alapértelmezett billentyűzetet a telefonotokon. Most megtehetitek, hiszen a Swiftkey rendkívül széleskörű rendszerében, teljesen személyre tudjátok szabni a billentyűzet megjelenését. Még hő térképen is jelzi, hogy az adott billentyűzeten, mennyire pontosan koppintasz.

13. Waze

Majdnem mindenkinek meg van a jól bevált GPS alkalmazása napjainkban. Mivel nyújthat többet a Wazze? Számos olyan funkciót tartalmaz, amely megkönnyíti az autózást: Jelzéseket ad le a dugókkal, forgalmi balesetekkel, traffipaxokkal kapcsolatosan, sőt még értesítőt is küldhetsz rajta a barátaidnak, hogy előre láthatóan mikor érkezel majd meg a célhelyszínre.

14. Wunderlist

Wunderlist feltehetően, az egyik legjobb applikáció a teendőid rendszerezésére. Külön kategóriákba tudod sorolni a tevékenységeket ezzel is megkönnyítve, hogy jól szervezett programterved legyen. A legjobb, hogy minden feladat megosztható másokkal, így egy remek csoport kollaborációs rendszerként is használható, akár a munkahelyeden!

15. Zedge

A Zedge egy olyan program, amely tárol különböző háttereket, csengőhangokat, értesítő hangokat és nagyjából mindent, amely a telefonoddal kapcsolatos. Meglepően nagy adatbázisa van, egyedül a böngészés közben feltűnő reklámok lehetnek idegesítőek. Mindazonáltal elég egyszerű a használata ahhoz, hogy ezeket ignorálni tudjuk.

 



« Vissza

Kapcsolódó anyagok

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"